ΛΑΜΠΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΥΜΝΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

Αρχική / ΓΕΓΟΝΟΤΑ / ΛΑΜΠΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΥΜΝΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

Δελτίο Τύπου Μητρόπολης Νέας Σμύρνης:
Μέ μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο από πιστούς Ναό πραγματοποιήθηκε την  Πέμπτη, 6 Ἀπριλίου στις 19:30, η Συναυλία της Σχολής Βυζαντινής-Ἐκκλησιαστικής Μουσικής «Ο Άγιος Ανδρέας» της Ἱεράς Μητροπόλεώς μας στον περικαλλή Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου.
    Στη Συναυλία, πού πραγματοποιήθηκε ενόψει  της Μεγάλης Εβδομάδος και της πανευφροσύνου εορτής του Αγίου Πάσχα, παρευρέθησαν τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, πολλοί κληρικοί τῶν Ἐνοριῶν του Αλίμου, όσο και ο Δήμαρχος της πόλεως κ. Κονδύλης και ο πρώην Δήμαρχος κ. Ορφανός.
Συμπληρωματικά, να σημειώσουμε ότι την χορωδία διήυθυνε ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης κ. Αντώνης Παπαδόπουλος, παρευρισκόταν και ο Διευθυντής της Σχολής, Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσας) Παλαιού Φαλήρου κ. Δημήτριος Βερύκιος, πλήθος ψαλτών, ο Πρωτοψάλτης του Ιερού μας Ναού κ. Κουτράς Παναγιώτης, ο κ. Φαναριώτης καθώς και πολλοί ενορίτες και μη, μεταξύ των οποίων η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ Δουδωνή, ο Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ Τσαμπαρλής και ο πρώην Αντιδήμαρχος κύριος Παπανικολάου. Σε όλους δόθηκε καλαίσθητο φυλλάδιο από τη Σχολή με τους Ύμνους, οι οποίοι και προλογίζονταν καταλλήλως.
Την εκδήλωση έκλεισε με σύντομη προσλαλιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συγχαίροντας του συντελεστές και ευχόμενους σε όλους καλό Πάσχα!
Καλό και Ευλογημένο Πάσχα!
ΥΓ: Ευχαριστούμε τον κύριο Αναστάσιο Μιμηκάκο για το βίντεο και για τις περισσότερες από τις παρακάτω φωτογραφίες καθώς και για το βίντεο.